מיחזור או מה לעשות עם שאריות חלה מתוקה

האמת שתכננתי לפרסם פוסט אחר אך מפאת חוסר זמן ויכולת (וסתם עצלנות כרונית) הוא נדחה, אז יש למה לצפות בהמשך.

זהו, התחלנו שנה חדשה, ארוחת החג הייתה מפוצצת ודשנה. איך שהוא יוצא שגם כשאנחנו מתכננים תפריט ומגבילים את עצמנו מבחינת כמות המנות יוצא שאנחנו מסיימים עם שאריות שיספיקו עד יום כיפור לערך.

בערב ראש השנה אפיתי חלה מתוקה, לחלקכם יצא אפילו לטעום ממנה.  כמובן שנשארו שאריות ומה לעשות אותי לימדו שאוכל לא זורקים, אז מה עושים? ממחזרים.



את פרוסות החלה בצעתי לחתיכות ושמתי בתבנית קטנה, שידכתי קוביות שוקולד שנשארו מפעמים קודמות, טרפתי שמנת מתוקה, ביצים, סוכר ותמצית וניל ואת כל הכבודה הכנסתי לתנור שחומם מראש ל - 160 מעלות. 




לאחר כרבע שעה הניחוח שמילא את הבית היה מטריף. אז אין איזה מתכון מטורף או מדוייק (חכו לפוסט הבא) אבל יש מאכל מנחם (לא יעזור אבל באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב comfort food) שהגיע בדיוק בזמן.



יש אפשרויות אינסופיות לאלתור וגיוון, אני השתמשתי במה שהיה לי במקרר.
אפשר להוסיף פירות, אגוזים למיניהם, להחליף את השמנת המתוקה בחלב, פשוט לעשות כל מה שעולה בדעתכם.

בתיאבון

תגובות

הוסף רשומת תגובה