וופל צ'ורוס


אתם צריכים להכין את הוופלים הללו לחנוכה או בכלל, לארוחת בוקר מפנקת או סתם, פשוט כי הם יותר מדי טעימים. מוברשים בחמאה מומסת ומצופים בסוכר קינמון, מוגשים עם קרם פרש (ותודה לתנובה שהוציאו שוב את הקרם פרש שלהם לקראת חנוכה, הלוואי והיה נמכר במהלך כל השנה) וריבת חלב מעל, הם פשוט ממכרים וכל כך קלים להכנה.



וופל צ'ורו

המצרכים:

2 כוסות רוויון
3 ביצים
90 גרם חמאה מומסת
1 כפית מחית וניל או 2 כפיות תמצית וניל
2 כפות סוכר קנים
2 כוסות קמח תופח
1/2 כפית מלח
60 גרם חמאה מומסת + קורט מלח
1/2 כוס סוכר לבן
1 כף קינמון טחון
להגשה - גביע קרם פרש תנובה, תותים, ריבת חלב, סירופ מייפל או סירופ שוקולד

אופן ההכנה:

בקערה גדולה, מערבבים רוויון, ביצים, 90 גרם חמאה מומסת, וניל וסוכר קנים.
מוסיפים קמח ומלח ומערבבים  רק עד שאחיד. נותנים לבלילה לנוח בצד 5-10 דקות.
מחממים מכשיר וופל בלגי או מחבת וופלים ומכינים את הוופלים לפי הוראות המכשיר/מחבת.
בצלחת שטוחה מערבבים סוכר לבן וקינמון. מברישים כל וופל בנדיבות בחמאה מומסת ואז טובלים אותו מכל הצדדים בסוכר קינמון. מצפים כך את כל הוופלים בסוכר קינמון.

מגישים את הוופלים חמימים עם קרם פרש, ריבת חלב או סירופ מייפל או כל תוספת שתרצו מעל




תגובות