סמוזי מלון, קוקוס, דבש וקינמון


סוף שבוע שמח לכולכם.  הנה רעיון לניצול שאריות חלב הקוקוס שנותרו לכם מהכנת הטראפלס.


סמוזי מלון, קוקוס, דבש וקינמון

המצרכים:
300 גרם קוביות מלון כתום קפואות למחצה
1/2 1 כוסות חלב קוקוס
1 כף דבש
1/2 כפית קינמון

ההכנה:
שימו בבלנדר את כל החומרים וטחנו עד לקבלת תערובת חלקה.

הערות והארות:
# ניתן להחליף את הדבש באגבה או במייפל ואז הסמוזי יהיה טבעוני.

תגובות

  1. מטורללת,

    כשאת כותבת "חלב" קוקוס, הכוונה לנוזל בפחיות או שמא בקרטוניות של ליטר?

    השבמחק
    תשובות
    1. מירב היי, אני עשיתי שימוש בחלב קוקוס מפחית ודי חידשת לי שניתן למצוא חלב קוקוס בקרטונית אבל אם את מצליחה להשיג חלב קוקוס בקרטונית, תרגישי חופשי להשתמש בו.

      מחק

הוסף רשומת תגובה