פנקייקס דלורית וקינמון

דברים טובים מתחילים מאלתור.  אצלנו בבית לרוב זה קשור לארוחת ערב ומצרך על סף גסיסה, במקרה הנתון דלורית. 



אם אתם חושבים שזה עבר בשקט עם הנסיכה, תחשבו שנית.  כל נסיון שכנוע מצידי, ״אבל את אוהבת בטטה וזה ממש דומה, זה כתום כמו בטטה״, נתקל בחומה בצורה שהתגלמה בדמות ילדה עקשנית בת חמש שסירבה לכל רעיון שהצעתי שמעורבת בו דלורית.



בסופו של דבר מימשתי את זכות הוטו שלי, ״אני יותר גדולה ואני מחליטה מה אוכלים״, והתפשרנו על פנקייקס דלורית שחוסלו מיד על ידי הנסיכה שגם טרחה להתקשר לסבתא ולספר לה איזו ארוחת ערב מעולה אמא הכינה לה.  רק לחשוב ששעה לפני הנסיכה כמעט הכריזה על שביתת רעב. 

פנקייקס דלורית וקינמון (15 פנקייקס)

המצרכים:
2 כוסות מחית דלורית (בערך משני שליש דלורית)
1 כוס חלב אורז/סויה בטעם וניל
2 ביצים
3 כפות דחוסות סוכר חום
1 כוס קמח לבן
1 כוס קמח מלא
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
קורט מלח

אופן ההכנה:
בקערה גדולה ערבבו מחית דלורית, חלב, ביצים וסוכר בעזרת מטרפה.
בקערה נפרדת ערבבו 2 סוגי קמחים, אבקת אפיה, מלח וקינמון.
הוסיפו את תערובת היבשים לקערת הרטובים וערבבו רק עד שאחיד.
חממו מחבת על אש בינונית נמוכה ושמנו אותה מעט.
טגנו כמות של שליש כוס בכל פעם בערך כשתי דקות מכל צד.



הערות והארות:
# תתפרעו עם התבלינים אם בא לכם, אגוז מוסקט, ג׳ינג׳ר טחון, תבלין אולספייס, הכל הולך.
# במידה ואתם משתמשים בחלב אורז/סויה טבעי הוסיפו 1/2 כפית תמצית וניל לקערת הרטובים.
# הגישו עם מייפל, סילאן, יוגורט, מחית תפוחי עץ קרה או בלי כלום.

תגובות

פרסום תגובה