מאפינס בננה, יוגורט ושיבולת שועל

דירת המטורללת, בוקר. הנסיכה ל׳ מתארגנת לבית הספר.
בתפריט, הויכוח הקבוע - האם סוכריה היא ארוחת בוקר או לא. אני מכריזה שלא.
קולות מלחמה בפתח, או לפחות איזה ויכוח קולני.
היא עדיין בפיג׳מה.
לא, עכשיו זה לא הזמן לצפות בטלויזיה.
למה לעזאזל ניהלנו אתמול בלילה דיון שלם על מה למרוח לך בכריך אם את משנה את דעתך עכשיו?
מזל שמצב ההפעלה של שתינו בבוקר הוא מצב צב ועוד לא הכנתי את הכריך.
כן, את בדרך להיות אייקון אופנה, וכן, ברור שחולצת בית הספר שלך עם מכנסי הפיג׳מה בעיטור מטריות ולבבות זה הכי מהמם אבל את לא הולכת ככה לבית הספר!!
לא, עכשיו זה לא הזמן לשחק עם התגלמות השטן עלי אדמות (שם החיבה לגורת הכלבים שהנסיכה קיבלה מתנה ליום ההולדת ומחריבה כל חלקה טובה בדירה).
יופי, את לבושה, המשימה הוכתרה בהצלחה.
אין זמן לארוחת בוקר.
קחי מאפין לדרך בשביל זה הם קיימים.


מאפינס בננה יוגורט (8-9 מאפינס)

המצרכים:
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
1 גביע (130 מ״ל) יוגורט יווני
2 בננות קטנות או 1 גדולה מעוכות
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1/3 כוס שיבולת שועל (לא אינסטנט)
1/2-3-4 כוס שוקולד צ׳יפס

אופן ההכנה:
בקערה קטנה מנפים קמח, אבקת אפיה ומלח. מניחים בצד.
בקערה גדולה טורפים יחדיו יוגורט, בננה, ביצה, סוכר ושמן.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הבננות ומערבבים רק עד שאחיד וכל הקמח נטמע ואין גושים.
מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים.
מקפלים את השוקולד צ׳יפס לתוך הבלילה.
מחלקים את הבלילה בין מנג׳טים שהכנתם מראש בתבנית מאפינס.
אופים 25-30 דקות או עד שקיסם שמוחדר למרכז יוצא נקי.
מצננים על גבי רשת.



תגובות