רוטב פאדג׳ שוקולד וחמאת בוטנים

תאהבו אותי, תשנאו אותי, תברכו אותי, תקללו אותי, זה ממש לא משנה.  את רוטב הפאדג׳ הזה אי אפשר להפסיק לאכול...  בכפית... ישר מתוך הצנצנת!!



המתכון כל כך פשוט שכשראיתי אותו ברגע הראשון בפינטרסט חלפתי עליו ברפרוף, ואז חזרתי אליו פעם ראשונה, פעם שניה, בפעם השלישית כבר הכנתי אותו.

בדקתי אותו חם, קר, עם פנקייקס, עם גלידה, במשקאות, במה שלא עולה בדעתכם והוא עבר את כל המבחנים האפשריים, בכל מקרה כאלה שעלו על דעתי.

רוטב פאדג׳ שוקולד וחמאת בוטנים (המקור כאן)

המצרכים:
1 פחית חלב מרוכז ממותק
1/2 כוס חמאת בוטנים חלקה
1/2 כוס קקאו איכותי
קורט מלח ים אטלנטי

אופן ההכנה:
שימו את כל החומרים בסיר קטן.  בשלו על אש נמוכה עד שחמאת הבוטנים תימס.
ערבבו רצוף כדי להבטיח שהרוטב אינו נשרף.
המשיכו לבשל את הרוטב שתי דקות נוספות תוך כדי ערבוב מתמיד אחרי שחמאת הבוטנים נמסה.
הסירו מן האש.
העבירו לצנצנת.
שמרו במקרר.

החזיקו כפית תמיד בהישג יד ;-)


הערות והארות:
# במידה ואין לכם מלח ים אטלנטי החליפו אותו במלח גס אך אל תוותרו על המלח, ראו הוזהרתם!
# מתקבלת כמות של כשתי כוסות רוטב.
# הרוטב מתקשה במקרר, במידה ותרצו אותו נוזלי יותר הוציאו אותו לפני השימוש מן המקרר ואפילו חממו מעט (היזהרו לא לשרוף אותו במיקרוגל).
# הרוטב נשמר כחודש במקרר וזו בערך הבדיחה הכי גדולה שסיפרתי לכם בזמן האחרון.

תגובות

הוסף רשומת תגובה